Garage BEREND DIJKHUIZEN & ZOON

McCORMICK

Producten

 

 

CASE-IH

Het merk CASE-IH staat voor een lange traditie van leiderschap. Het vormt het hoogtepunt uit de geschiedenis van enkele roemruchte bedrijven en merken op het gebied van landbouwmechanisatie, zoals Case en International Harvester, om slechts een paar te noemen.
Elk van deze merken heeft een belangrijke rol gespeeld in de geschiedenis en ontwikkeling van CASE-IH. Door de jaren heen, zijn vele dingen veranderd, maar het rode merk zal altijd een sterke verbinding vertegenwoordigen met kwaliteit en innovaties.

 

_______________________________________________________________________________________________FARMALL
FARMALL A

De Farmall A serie bestaat uit 6 modellen met een motorvermogen van 65 tot 113 pk. Er zijn diverse transmissies leverbaar zowel met als zonder powershuttle. Door de voordelige aankoopprijs en lage bedrijfskosten is de Farmall A ook voor kleinere bedrijven een verstandige en verantwoorde investering.

Klik hier voor de folder van de CASE-IH FARMALL A

Farmall 95A

_______________________________________________________________________________________________
FARMALL C

De Farmall C serie bestaat uit 6 modellen met vermogens van 56 tot 107 pk.

De Farmall 55C, 65C en 75C zijn naar wens verkrijgbaar met óf zonder cabine. Daarnaast kunt u bij deze modellen kiezen voor 2 of vierwielaandrijving en is de standaard 12×12 transmissie uit te rusten met een kruipbak of omkeershuttle.

De drie topmodellen van de serie zijn ook verkrijgbaar met een Powershift met twee snelheden, die het aantal beschikbare versnellingen verdubbelt naar 24 vooruit- en 24 achteruitversnellingen, plus Powerclutch en Powershuttle.

Door de compacte afmetingen en goede manoeuvreerbaarheid is het een ideale tractor voor de dagelijkse taken op het erf. De combinatie van het ergonomische design, de inklapbare en comfortabele bijrijdersstoel, de vlakke vloer, het lage geluidsniveau en de optionele airconditioning maakt het besturen van de Farmall C tot een fantastische ervaring.

Klik hier voor de folder van de CASE-IH FARMALL C

Farmall 105C 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
_______________________________________________________________________________________________

Farmall U

Farmall U: veelzijdige allrounder voor veeleisende klanten.
De Farmall U serie bestaat uit de Farmall 95 U EP, de Farmall 105 U EP en de Farmall 115 U EP. Deze tractor is voorzien van een 4 cilinder motor met 3,4 liter inhoud welke is voorzien van een turbo, intercooler en common rail brandstofinspuiting.
De transmissie kan uitgevoerd worden met 24 vooruit en 24 achteruit versnellingen in combinatie met een HiLo. Optioneel is een kruipversnelling leverbaar. De reactie van de powershuttle is instelbaar in 3 niveau´s. Voor een maximale tractie zijn bandenmaten tot 540/65-38 mogelijk.

Klik hier voor de folder van de CASE-IH FARMALL U

Farmall 115 U
_______________________________________________________________________________________________

Farmall U Pro

Met de Farmall U Pro presenteert Case-IH een nieuwe allround tractor welke is ontworpen voor de meest uiteenlopende werkzaamheden. Kwaliteit uit Oostenrijk!

De Farmall U Pro is de meest luxe uitvoering van de Farmall U serie. Deze tractor is leverbaar met vermogens van 95, 105 en 115 pk. De 3,4 liter common rail motoren maken gebruik van een roetfilter en uitlaatgasrecirculatie om aan de laatste emissie standaarden te voldoen.

De transmissie is in samenwerking met ZF ontwikkelt en biedt standaard een viertraps powershift. Met de 32 + 32 eco transmissie rijdt de nieuwe Farmall U pro 40 km/u met een gereduceerd motortoerental wat gunstig is voor het brandstofverbruik. Eveneens standaard zijn 4 aftakastoerentallen.

Met de Multicontroller versnellingspook zijn zaken als hef, power shuttle, power clutch en schakelautomaat eenvoudig te bedienen. Optioneel is een joystick leverbaar voor het bedienen van de (electrische) hydrauliekventielen welke ook voor de voorlader gebruikt kan worden. De maximale hydrauliekopbrengst van het Load Sensing systeem is 100 l/min.

 

Klik hier voor de folder van de CASE-IH FARMALL U PRO

 

Farmall 115Upro

_______________________________________________________________________________________________

MAXXUM EP
 
De MAXXUM EP is het basisprogramma, een kostenbewuste investering zonder afbreuk te doen aan comfort en kracht.MAXXUM EP 4 cilinder modellen: 110, 120, 130
MAXXUM EP 6 cilinder modellen: 115, 125, 140

 

Klik hier voor de folder van de CASE-IH MAXXUM EP

 

_______________________________________________________________________________________________

MAXXUM EP MULTICONTROLLER

 

De MAXXUM EP MULTICONTROLLER is de juiste keuze wanneer u een veelzijdig, krachtig pakket zoekt dat een uitmuntende bestuurdersomgeving en een bedieningssysteem van topkwaliteit combineert.

Om zowel een groot vermogen als een grote efficiëntie te garanderen, zijn de MAXXUM EP MULTICONTROLLER tractoren allemaal uitgerust met een dieselmotor met intercooler van 4,5 of 6,7 liter met vier kleppen, een turbo en een lage uitstoot. Ze leveren hun maximumkoppel bij een motortoerental van amper 1400 tpm voor trekkrachttoepassingen en 1600 tpm voor aftakas- en transporttoepassingen, wanneer Power Management is ingeschakeld. De motor genereert een maximaal vermogen bij 1800 – 2000 tpm. Met het Power Management van maximaal 26 pk beschikt u over meer trekkracht in zware omstandigheden.

De armleuning met het intuïtieve bedieningspaneel en de geïntegreerde Multicontroller-hendel plaatst alle sleutelfuncties van de tractor binnen handbereik, terwijl het op de A-stijl gemonteerde instrumentenpaneel u onmiddellijk informatie over de prestaties toont.

MAXXUM EP MULTICONTROLLER 4 cilinder modellen: 110, 120, 130
MAXXUM EP MULTICONTROLLER 6 cilinder modellen: 115, 125, 140

Klik hier voor de folder van de CASE-IH MAXXUM EP MULTICONTROLLER

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 _______________________________________________________________________________________________

MAXXUM CVX EP

Op de SIMA van 2013 in Parijs, presenteert Case IH een toonaangevende innovatie in de trekkerklasse van 110 tot 140 pk: drie nieuwe modellen met continu variabele transmissie worden toegevoegd aan de Maxxum EP-serie die op de laatste Agritechnica werd geïntroduceerd. De Maxxum 110 CVX EP, Maxxum 120 CVX EP en Maxxum 130 CVX EP zijn echte werkpaarden voor allerhande werkzaamheden op de boerderij en beschikken over krachtige 4 cilinder motoren en luxe cabines.

De Maxxum CVX EP-modellen zijn voorzien van de beproefde CVX-transmissies met dubbelekoppelingstechnologie. De transmissie werkt continu variabel tussen 0 en 50 km/u en heeft twee mechanische overbrengingsverhoudingen voor een uitstekend algeheel rendement.

De nieuwe Maxxum CVX EP-serie wordt gebouwd in de fabriek in St. Valentin in Oostenrijk en is verkrijgbaar vanaf januari 2014.

Zie voor meer informatie ook: www.caseih.com

maxxum cvx
_______________________________________________________________________________________________

PUMA

Bij de nieuwe Puma tractoren draait alles rond efficiency. De zeven modellen, van 127 tot 213 pk, geven u het exact noodzakelijk vermogen voor grondbewerking, oogsten en transport. Of het nu lente of herfst is, of u actief bent in akkerbouw of transport, de uitzonderlijke vermogen / gewichtsverhouding van de Puma-tractoren bezorgt u het exact noodzakelijk vermogen voor efficiënt en besparend brandstofverbruik.

In het modeljaargang 2011 introduceert CASE IH en STEYR het nieuwe EfficientPower systeem in alle tractorseries van 130 tot 600 HP.  Het centrale element hierbij is een nieuw reinigingsconcept voor uitlaatgassen gebaseerd op een katalytisch convertorsysteem (SCR). Kenmerkend voor het SCR-systeem is zijn hoge thermodynamische efficiëntie. Praktische ervaring leert dat, vergeleken met de conventionele motortechnologie, meer dan tien procent brandstof kan worden bespaard. Bovendien worden de motorprestaties verbeterd.
Meer informatie over de EfficientPower technologie vindt u door op het logo te klikken.

De Surround Vision cabine van de Puma combineert een panoramisch zicht met een laag geluid voor een hogere productiviteit, seizoen na seizoen. De cabine werd ontwikkeld met oog voor bestuurderscomfort en productiviteit. Ze is bovendien voorzien van 5,87 vierkante meter glas, een laag geluidsniveau van amper 69 dB(A) en van een dakraam dat zorgt voor een onbelemmerd zicht in alle richtingen.

Het hydraulische systeem van een puma zorgt voor een uitzonderlijk vermogen met een hoge mate van controle. Het elektronisch gestuurde, closed centre load sensing system reageert uiterst nauwkeurig op de geringste verandering in de trekkrachtweerstand, en levert het meest precieze hydraulische oliedebiet overeenkomstig de werkomstandigheden.

Standaard wordt de PUMA geleverd met een 18 + 6 powershift transmissie en een topsnelheid van 40 km/uur. Met de optionele 19 + 6 powershift transmissie is het mogelijk 50 km/uur te rijden óf 40 km/uur met een verlaagd motortoerental. Zo heeft u altijd de juiste snelheid voor de gewenste toepassing.

Klik hier voor de folder van de CASE-IH PUMA EP modellen

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
_______________________________________________________________________________________________

PUMA CVX

De nieuwe PUMA CVX tractoren zijn in het Europese productiehoofdkwartier van CASE-IH in St. Valentin ontwikkeld, getest en gemonteerd. Met acht modellen, van 131 tot 228 pk nominaal vermogen, bouwt de PUMA CVX verder op de bewezen ervaring en het leiderschap van de voorbije 11 jaar in CVT-transmissiedesign.
Met de nieuwe Efficient Power-technologie en Case-IH APM kunt u zich richten op de dagelijkse werkzaamheden, terwijl uw Puma CVX zorgt voor de productiviteit en brandstofbesparing.
Engine Power Management levert tot 38 pk meer.

 
De hydraulisch/mechanische aandrijving levert op een efficiënte manier vermogen van kruipsnelheden tot 50 km/u bij 1550 omw/min. In zuinige modus bereikt u een rijsnelheid van 40 km/u bij een brandstof besparend motortoerental van 1250 omw/min.

Het hydraulische systeem biedt u een uitstekend vermogen en precieze controle, met een debiet tot 170 liter per minuut en een hefvermogen tot 10.460 kg.

Klik hier voor de folder van de CASE-IH PUMA CVX EP modellen

 
 
_______________________________________________________________________________________________

MAGNUM EP

U kunt kiezen uit vijf Magnums. De Magnum modellen zijn alle uitgerust met een 8,7 litermotor welke voldoet aan de Tier 4a emissie eisen. De serie begint met de Magnum 235 EP met een nominaal vermogen van 235 pk en loopt tot de Magnum 340 EP met een maximaal vermogen inclusief boost van 389 pk.

  

Klik hier voor de folder van de CASE-IH MAGNUM EP

  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Magnum_340EP_Silver_C13_002
_______________________________________________________________________________________________

Steiger en Quadtrac EP

De Steiger en Quadtrac modellen staan voor maximale productiviteit onder alle omstandigheden.

Klik hier voor de folder van de CASE-IH Steiger en Quadtrac EP modellen

_______________________________________________________________________________________________